Apliko Tani

Përgjegjësi: – Organizimi i stafit në punën e tyre të përditshme; – Menaxhim i punës në grup dhe motivim me qëllim që të shtohen shitjet – Menaxhim i stokut dhe

Permbledhja e Pozicionit: Nje Kasiere eshte pergjegjese per menaxhimin e perditshem te arkes se vet ne perputhje me Vlerat dhe politikat e pergjithshme te kompanise dhe te Grupit . Sigurohet

Posted 4 javë ago

AlbMarket kerkon te punesoje punonjese Salle : Përshkrimi i punes Bën sistemimin e mallit nëpër raftet e caktuara. Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin

Posted 4 javë ago

AlbMarket kerkon te punesoje Punonjes/e Banaku: Pershkrimi i punes : Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo frigoriferë. Kujdeset që çdo artikull i raftit dhe I banakut frigoriferik të jetë

Posted 4 javë ago

AlbMarket shpall vend te lire pune Ekonomist/e : Kualifikimet Te jene diplomuar ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise Te kete njohuri te programit Navison. Te kete eksperience pune