Rreth Nesh

Duke ndihmuar familjet shqiptare të kursejnë që prej 10 vitesh.

Shërbim & Produkte Cilësore

Ofrojmë shërbim dhe produkte cilësor.

Çmime Konkurruese

Çmimet më të lira në treg

Pyetje & Përgjigje

Ku ndodheni?

Rr. Bako Dervishaj, prane Deges se Thesarit.

Si të bëhem pjesë e Albmarket?

Dërgoni CV tuaj në [email protected], ose na telefononi në nr. (+355) 69 60 45999 .

Si bëhet porosia online?

Fillimisht duhet të zgjidhni produktet që dëshironi të porosisni në Dyqanin Online

Më pas kaloni te ‘Kasa’ dhe plotësoni fushat e domosdoshme për t’ju kontaktuar & sjell produket në shtëpinë tuaj!

WhatsApp chat